MANASI 7 All over shine Cristallo

450,00kr

En icke-klibbig kräm för flera användningsområden, med glansig finish för läppar, ansikte och ögon. Använd den som en highlighter, läppglans eller en fuktgivande kräm.

All over shine Cristallo är en kräm för flera användningsområden som ger en glansig finish för läppar, ansikte och ögon. Använd den som en highlighter, läppglans eller en fuktgivande kräm, vars lätta formula är återfuktande och en perfekt känsla till ditt ansikte och läppar. Blanda den med någon av våra krämprodukter för en extra glans. Den ger en ger fin highlight och glans på bar hud eller ovanpå foundation, samtidigt som dess vitaminrika formula ger näring åt din hud. Cristallo ger lyster åt alla hudtoner med en fläckfri finish.

 

 

Vi värnar om miljön och har valt sälja kläder i vår butik och online via Click & Collect.

Det innebär att du kan shoppa online och hämta dina plagg hos oss på Odengatan 21.

Antingen provar du direkt i butiken eller så tar du med dig plaggen och provar hemma – då har du 1 veckas öppet köp och vid ev retur kommer du tillbaka till butiken så gör vi din retur via Klarna.

I lager

Beskrivning

Beskrivning

Skapa en daggfrisk, naturlig lyster med denna helt naturliga, vildskördade och 85 % certifierat ekologiska all-in-one balm för läppar, ansikte och ögon med en subtil glansig finish. Den supermjuka, icke-klibbiga och lätta formulan är återfuktande och ger den perfekta daggfriska lystern till ditt ansikte och dina läppar. Blanda den med någon av våra krämprodukter för extra glans. Den ger en daggfrisk finish och lyster på bar hud eller ovanpå foundation, samtidigt som den lätta, vitaminrika formulan vårdar din hud. Tillverkad med certifierat ekologiskt sheasmör och bivax, har den antiinflammatoriska egenskaper och hjälper huden att behålla fukt. All Over Shines mjukgörande, lugnande och återfuktande egenskaper gör den perfekt att använda som ett närande läppbalsam. Den är rik på fettsyror, enzymer, mineraler och vitaminer, särskilt naturligt vitamin A, som ökar hudcellernas produktion. Den är också en hög källa till aminosyror och antioxidanter. Applicera den på dina läppar, ögonlock, hela ansiktet för en subtil glansig lyster, svep den längs dina kindben för en spotlight-effekt, eller applicera den över eller blanda den med All Over Colour, Bronzelighter eller Strobelighter för en glansig, naturlig finish.

Mångsidig användning: Ansikte, kinder, ögon och läppar.
Detaljer: Glansig finish.
Hållbarhet oöppnad: 24 månader.
Hållbarhet öppnad: 6 månader.
Förvaring: Undvik direkt solljus eller närhet till värmekällor. Stäng locket tätt när produkten inte används.

15g

Icke-djurtestad, Silikonfri, Glutenfri, Parfymfri, Mineraloljefri, Icke-klibbig

Användning

Denna närande, gel-liknande formula kan användas på läpparna som ett återfuktande läppbalsam eller läppglans, på bar hud eller över makeup som en daggfrisk highlighter. Använd den ovanpå eller blanda den med All Over Colour, Bronzelighter och Strobelighter för att få en subtil glansig finish. För att blanda, applicera en liten mängd av produkten på ovansidan av din hand, tillsätt en liten mängd av din Skin Enhancer, All Over Colour, Bronzelighter eller Strobelighter och blanda ihop med fingertoppen. Applicera efter behov på de områden i ansiktet som du föredrar. Den appliceras vackert när den används med fingrarna, speciellt när den försiktigt duttas på huden eller läpparna. Fokusera på ansiktets högsta punkter, som toppen av dina kindben, brynbenen och amorbågen. Du kan också dutta lite på mitten av dina ögonlock, längs brynbenen och i de inre ögonvrårna. Mindre är mer. En ärtstor mängd är allt du egentligen behöver för hela ansiktet. Tänk på att dina hudens naturliga oljor kommer att förstärka ansiktsglansen. Använd inte ovanpå puderprodukter, då det kan se kakigt ut. Använd värmen från fingertopparna, applicera sparsamt och blanda ut. All Over Shine handlar om hud, så håll resten av din skönhetslook minimal. Håll läpparna mjuka, neutrala och glansiga.

Applicering

Fingrar, foundation-/concealerborste eller om du vill ha en mer skinande look kan du även använda en beauty sponge.

Ingredienser

Certifierat ekologiskt sheasmör, ricinolja och bivax.

Ytterligare information

Färg

, , ,